Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJ

astrudina

27. 2. 2010 22:34
Autorko, vy máte problém s dodržováním pravidel?

Máte pocit, že pro vás neplatí, že vy jste výjimka? Anebo jste si je zapomněla před založením blogu přečíst? Tak to jste udělala chybu. Pokud nemáte dost dukátů, tak se musíte víc snažit, diskutovat, psát a ne si stěžovat.

A mimochodem, píšete, že nás chcete seznamovat s tím..., co pro křehkou Evropanku znamená žít v drsných podmínkách

mexického venkova...

No, zatím si tam podle vašich textů hlavně cestujete a své postřehy píšete tak nějak škrobeně, jako propagaci po cestovní kancelář..A cestuje dnes leckdo, fotí každý...:-(.

A nakonec nás zvete na jiný blog, kam přispíváte, to ale není hezké, někam se přihlásit, hned si tam stěžovat a přetahovat lidi jinam:-/

0 0
možnosti
ME

men

1. 3. 2010 11:30
Re: Autorko, vy máte problém s dodržováním pravidel?

Problém je v tom, že pravidla jsou nastavená naprosto nesmyslně. Opice která si tady nakliká 300 článků si může pak psát do diskuzí dle libosti, ale člověk který napíše několik článků nemůže jakkoli reagovat v diskuzi, aniž by ze sebe udělal tu opici!

0 0
možnosti
RR

rezjir

27. 2. 2010 20:39
Vážení

tady vidíte, jak jsou v Česku diskrimováni proletářky, a dokonce pohledné. Jsem ochoten této bloggerce věnovat ze svého konta 5000 důkátů. Prosím redakci, aby tento platební příkaz provedla. Předem děkuji.

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1243x
Studentka Iberoamerikanistiky, překladatelka a příznivkyně CommUNITY Inspiration chystající se na půl roku do mexických indiánských vesnic vyučovat tam angličtinu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky